top of page

Het nijntje Beweegdiploma

 

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kan uw zoon of dochter bij ons het nijntje Beweegdiploma halen!  


Wat is het nijntje Beweegdiploma?

Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin uw kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling. De vaardigheden die kinderen op jonge leeftijd meekrijgen via de nijntje beweeglessen nemen ze overal mee naar toe. Of ze nou gaan hockeyen, zwemmen, turnen, voetballen of spelen in de speeltuin. Een vroege kennismaking met bewegen in combinatie met plezier vergroot de kans dat kinderen lekker in hun vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en een sportieve levensstijl aannemen. Kinderen die aan de lessen deelnemen boeken vooruitgang op motorisch, fysiek, mentaal en cognitief terrein.


Bewegen met plezier

In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert uw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk van jouw zoon of dochter.
 

Meedoen

Het nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt uw kind het nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar uw zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat je kind een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!


De lessen bij Gymnastiekvereniging Be Quick Strijen

Leer uw kind ook op een leuke manier de basis van bewegen! Het nijntje Beweegdiploma bestaat uit twee lessenseries:  

-Beweegdiploma 1 voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De les is op woensdagochtend van 10.15-11.00 uur. 

- Beweegdiploma 2 voor kinderen van 4 tot 6 jaar. De les is op woensdagmiddag van 15.00-16.00 uur
 

Aanmelden kan via: secretariaat@gvbequickstrijen.nl 


Meer weten?
Neem gerust contact op via secretariaat@gvbequickstrijen.nl.  Ook op www.beweegdiploma.nl staat meer informatie.


 

bottom of page