top of page

Nieuws


 

Leiding gezocht

Juf Yvonne is onze enige leiding. Gelukkig kunnen we bij uitval soms een beroep doen op leiding uit de regio. Graag zouden we binnen onze vereniging over meer leiding willen beschikken, daar je lessen kan verdelen en waarbij je een back-up hebt wanneer nodig.

 

De makkelijkste opstap is wanneer je al een sportlicentie niveau 3, ALO, PABO, CIOS,

ROC-SB, HBO-SB of fysiotherapie - specialisatie kinderfysiotherapie diploma hebt. 

Daarmee is het mogelijk om een 1-daagse scholing van het nijntje beweegdiploma te volgen, waarna je het ouder-peutergym en de kleuters les mag geven. 

Zitten je ambities in het lesgeven van kinderen in de leeftijd van 6-18 jaar is niveau 3 Gymnastiek een optie. Dit is een langere scholing waarbij je naast de 7 fysieke bijeenkomsten opdrachten meekrijgt om uit te voeren binnen jouw vereniging. Met een sportopleiding kan je deze opleiding verkort volgen. 

Juryleden gevraagd

Ook het aantal juryleden is minimaal binnen onze vereniging. Nu de oefenstof veranderd is en de KNGU streeft naar meetmomenten voor kinderen t/m 9 jaar i.p.v. wedstrijden, is het jureren hierin ook makkelijker geworden. 

Wij zoeken jou! 

Het helpt als je ervaring in het turnen hebt, maar dit kan ook zeker zonder. Via een

e-learning leer je basis van het jureren en mag je kinderen t/m 9 jaar jureren. 

Ben je hierin geïnteresseerd, horen wij dat graag!

Bestuursleden gezocht

Help onze vereniging groeien en bloeien! Neem contact op met secretariaat@gvbequickstrijen.nl of spreek juf Yvonne even aan. 

bottom of page