Nieuws

100-jarig jubileum in 2021

We zijn tot 2 activiteiten gekomen voor onze leden m.b.t. ons 100-jarig jubileum. Op zaterdag 19 juni gaan we met de peuters en kleuters naar Recreatieoord Binnenmaas. Op zaterdag 26 juni zullen we met de grotere kinderen naar het Klimbos in Dordrecht gaan. 

We wensen jullie alvast veel plezier!

Turnpakje in de sale
Ons turnpakje is in de sale, waardoor wij niet weten hoelang hij nog in de collectie blijft. Wij raden dan ook aan voorlopig geen turnpakjes te bestellen, nu er toch nog geen wedstrijden zijn. 

Hulp in de zaal

We zijn heel blij met onze hulp in de zaal. Sanne helpt op de woensdag alle middaguren. Heel erg bedankt voor je inzet!

Stagiair 

Begin dit seizoen hebben we stagiair welkom mogen heten, genaamd Jarno. Hij zit in het 1e jaar van het CIOS. In het najaar van 2020 heeft hij 10 weken op de avondgroep meegedraaid. Toen kwam de lockdown en lag ook zijn stage stil. Nu loopt hij sinds een tijdje weer stage en om aan zijn uren te komen, is hij er in de middag en avond.

Nijntje beweegdiploma voor onze peuters

Op 9 juni hebben wij het beweegfeest voor de peuters gehouden. Er stonden diverse onderdelen klaar in de zaal en we hebben er een leuke ochtend van gemaakt. Alle deelnemers zijn naar huis gegaan met een officieel Nijntje Beweegdiploma. Gefeliciteerd