Nieuws

De grote clubactie
De actie is afgelopen en de trekkingsuitslag is bekend. Kijk op https://lotchecker.clubactie.nl/ of je prijs hebt gewonnen. Of klik hier om de winnende lotnummers te zien.  Iedereen ontzettend bedankt voor het verkopen van de lootjes. Het uiteindelijke bedrag dat we voor onze vereniging krijgen, wordt nog bekend gemaakt. 

Rabobank club support
Dank aan iedereen die gestemd heeft op onze vereniging. We hebben een bedrag van 168,77 opgehaald. 


 
Airtrack 
Onze vereniging is een toestel rijker. We hebben een airtrack aangeschaft. We hopen hier veel kunsten  op te kunnen vertonen. 

Sportplaatjesactie 
We hebben meegedaan aan de sportplaatjesactie i.s.m. AH Strijen. Mocht jij je boekje nog niet vol hebben, neem hem mee naar de les. 
Springdag Middelharnis 
 Op donderdag 21 oktober zijn we naar de springdagen geweest. Dit doen we al vanaf 2006. We hadden weer een grote groep met deelnemers. De kinderen hebben ontzettend genoten van deze leuke dag.  
Prima Vista 
 Op zaterdag 30 oktober was de jaarlijks terugkerende Prima Vista. Een ideale wedstrijd voor de beginnende turner/turnster.  
Het was een drukke ochtend, vooral de 1e ronde bij de jongste deelnemers. We hebben er met z’n allen weer een leuke ervaring voor de kinderen van gemaakt.  
Iedereen die mee heeft gedaan kan zeer trots zijn op zichzelf! 
We willen de ouders en de voorturnsters bij deze nog even extra bedanken voor hun inzet!  
Nieuwe oefenstof 
Om de 4 jaar (ongeveer) wordt de oefenstof aangepast. Zo ook met ingang van dit seizoen.  Ze willen het speelser maken, zeker voor de jongsten. Van 6 t/m 8 jaar gaan de kinderen aan de slag met zogenoemde trajecten. Zo heb je bv een traject handstand, dat weer is onderverdeeld in zo’n 6 oefensituaties.  
Wedstrijden worden meetmomenten, waar de kinderen kunnen laten zien hoever ze zijn met een bepaald traject. 
Van 9 t/m 11 jaar kunnen de kinderen samen met de juf hun eigen oefening (aan de hand van samenstellingseisen) maken. Hierbij kunnen ze, zoals we gewend zijn bij de oude oefenstof plussen; een moeilijkere variant laten zien, waardoor ze meer punten kunnen verdienen. Deze groep kan zowel individueel als in een groep wedstrijden turnen.  
Voor de 12+ blijft alles hetzelfde.  
Turnpakje aangeboden 
Er wordt een turnpakje maat 140 aangeboden. Het is ons verenigingspakje V 547
De vraagprijs is € 15,--. 
Bedankje voor alle hulp in 2021
Een bedankje is wel op zijn plaats. Al die activiteiten kunnen niet doorgaan zonder hulp. 
We bedanken iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet, zoals degenen die gereden hebben van en naar het klimbos, degenen die daar gebleven zijn. Ook de leiding die de hele dag meegeweest is naar de Springdag in Middelharnis en de hulp tijdens de Prima Vista Wedstrijd (teltafel/voorturnsters) 
Allemaal heel erg bedankt  !!!