top of page

 

Kleding met een wedstrijd

Tijdens de wedstrijden is het verplicht een verenigings-pakje te dragen. Lees verder hoe je ons verenigings-pakje kunt bestellen. 

Je mag ook indien gewenst een broekje (in de kleur van het pakje of geheel zwart) ook gedragen worden zonder hier aftrek voor te krijgen. 

Kleding tijdens de lessen 

Tijdens onze gymlessen is een turnpakje niet verplicht. Draag soepele kleding waarin je lekker kunt bewegen. Daarnaast kan er op blote voeten gegymd worden of met turnschoentjes. Liever geen schoenen met harde zolen i.v.m. de kwetsbaarheid van sommige toestellen.

Turnpakje bestellen

Ben je van plan een turnpakje aan te schaffen, dan raden wij eerst aan voor of na de turnles een turnpakje van een andere turnster te passen. 

 

De turnpakjes hiernaast is het gangbare verenigingspakje. Het is dus zowel zonder mouw als met mouw te bestellen. Dit pakje valt vrij klein uit.

 

Om een turnpakje te bestellen klik je op de foto rechts.  Je wordt dan naar de website van tt-gymnastics geleid. Daarbij is de mogelijkheid om ook andere turnaccesoires te bestellen, zoals een broekje, leertjes, schoentjes, wokkels etc.

 

Ons oude turnpakje is niet meer leverbaar, maar mag dit seizoen nog gedragen worden. 

2e hands pakjes

Mocht je zelf een pakje aan willen bieden, kan je dit kenbaar maken bij de leiding en kunnen we dit corresponderen naar de leden.

 

 

 

K721_turnpakje.jpg
k716_turnpakje.jpg
bottom of page