Kleding met een wedstrijd

Tijdens de wedstrijden is het verplicht een verenigings-pakje te dragen. Lees verder hoe je ons verenigings-pakje kunt bestellen. 

Sinds kort mag een broekje (in de kleur van het pakje of geheel zwart) ook gedragen worden zonder hier aftrek voor te krijgen. 

Kleding tijdens de lessen 

Tijdens onze gymlessen is een turnpakje niet verplicht. Draag soepele kleding waarin je lekker kunt bewegen. Daarnaast kan er op blote voeten gegymd worden of met turnschoentjes. Liever geen schoenen met harde zolen.

Turnpakje bestellen

Ben je van plan een turnpakje aan te schaffen, dan raden wij eerst aan voor of na de turnles een turnpakje van een andere turnster te passen. De pakjes vallen namelijk groot en zo weet je zeker dat je de juiste maat hebt.

 

Om een turnpakje te bestellen klik je op de foto rechts.  Je wordt dan naar de website van tt-gymnastics geleid. Daarbij is de mogelijkheid om ook andere turnaccesoires te bestellen, zoals een broekje, leertjes, schoentjes, wokkels etc. 

2e hands pakjes

Momenteel worden er, zover dat bij ons bekend is, geen 2e hands pakjes aangeboden.

Mocht je zelf een pakje aan willen bieden, kan je dit kenbaar maken bij de leiding en kunnen we dit corresponderen naar de leden.

 

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now