top of page

 

Kleding met een wedstrijd

Tijdens de wedstrijden kunnen de kinderen kiezen uit het dragen van het verenigingspakje (met of zonder broekje) of een legging en een strak t-shirt. Lees verder hoe je ons verenigings-pakje kunt bestellen.

Kleding tijdens de lessen 

Draag soepele kleding waarin je lekker kunt bewegen. Daarnaast kan er op blote voeten gegymd worden of met turnschoentjes. Liever geen schoenen met harde zolen i.v.m. de kwetsbaarheid van sommige toestellen.

Graag haren in een staart of vlecht en geen sieraden. 

Turnpakje bestellen

Ben je van plan een turnpakje aan te schaffen, dan raden wij eerst aan voor of na de turnles een turnpakje van een andere turnster te passen. 

 

De turnpakjes hiernaast is het gangbare verenigingspakje. Het is dus zowel zonder mouw als met mouw te bestellen. Dit pakje is erg rekbaar.

Om een turnpakje te bestellen klik je op de foto rechts.  Je wordt dan naar de website van tt-gymnastics geleid. Daarbij is de mogelijkheid om ook andere turnaccesoires te bestellen, zoals een broekje, leertjes, schoentjes, wokkels etc.

Ons oude turnpakje (rechtsonder) kan ook nog gedragen worden. Er zijn nog maar een aantal maten beschikbaar en het vooruitzicht is dat dit pakje helemaal uit de collectie gaat. Dit pakje valt groot uit.

2e hands pakjes

Pakje K716:

1x maat 128

1x maat 140 met broekje

1x maat 152 met broekje 

We hebben 1 pakje V547, maat 128 beschikbaar voor € 15,-

Mocht je zelf een pakje aan willen bieden, kan je dit kenbaar maken bij de leiding en kunnen we dit corresponderen naar de leden.

 

 

 

K721_turnpakje.jpg

K721

k716_turnpakje.jpg

K716

leotard-V547.webp

V547

bottom of page