top of page

De lessen 

Ouder-peutergym 

Vanaf het moment dat jouw kind kan lopen, kan hij/zij op gym. Samen met de ouder(s) zullen de kinderen op ontdekkingsreis gaan in de gymzaal, dit onder begeleiding van een docent. We zullen dansen, zingen en via spelletjes de kinderen motorisch uitdagen. Daarnaast zal door het gebruik van toestellen, het turnen geïntroduceerd worden.  

Begin 2019 zijn we gestart met het nijntje Beweegdiploma. Dit beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling. 

Turnles groep 1 t/m 8

Vanaf de kleuterleeftijd gaan we verder aan de slag met onze motorische vaardigheden. De basisonderdelen van het turnen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast is er aan het begin en aan het einde van les altijd tijd voor een spelletje.

 

Wij delen onze lessen op leeftijd in, maar zijn genoodzaakt meerdere leeftijden bij elkaar te doen in een uur, vanwege het kindaantal. 

12+ en recreatie 2 uur 

Deze groep turnt van 18.00-20.00 uur, dus 2 uur. De 12+ meiden turnen hier, maar ook kinderen die 1 middaguur te weinig vinden. We streven op deze groep wel naar het turnen op een hoger niveau. 

 

 

bottom of page